Serdar Dursun 'geri döndü'!

Serdar Dursun 'geri döndü'!
Fenerbahçe'nin sezon başında Kargümrük'e gönderip ocak ayı transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Serdar Dursun, Rize deplasmanında kilidi açan isim olmayı başardı.

Michy Batshuayi'nin bulunduğu kadrosuna Edin Dzeko'nun yanı sıra Umut Nayir'i de ekleyen Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Fatih Karagümrük'e gönderilmişti. Sarı lacivertliler Umut'un milli takım için daha fazla süre alması nedeniyle ayrılması sonrasında eski oyuncusunu yeniden listedi ve kırmızı siyahlılardan kiraladı. Milli futbolcu da Rizespor deplasmanında attığı golle takımına 3 puan getiren isimlerden biri olarak öne çıktı.

Oyuna ikinci yarının başında giren deneyimli forvet, 3 dakika sonra İrfan Can Kahveci'nin yüksek pasında kaleci Tarık'ı mağlup ederek beraberliği getirdi. Dzeko ve İrfan'ın golleriyle de sarı lacivertliler Karadeniz'den galip döndü.

Serdar'ın yeşil mavili ekibin ağlarını havalandırdığı andan itibaren ortaya koyduğu oyun ve 2 farka ulaşması spor kamuoyunda takdirle karşılandı. EURO 2024 kadrosunda olmak isteyen yıldız isim ise daha çok süre almak ve gol atmak amacında.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.