Sebastian Szymanski sezon sonu yolcu! Rekor bonservis gelecek

Sebastian Szymanski sezon sonu yolcu! Rekor bonservis gelecek
Şampiyonluk yarışını Galatasaray'ın 2 puan gerisinde sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da başladı. Sarı lacivertlilerde sezon sonu yüksek beklentilerin olduğu isimlerden biri de Szymanski. Polonyalı yıldız tarihe geçecek bonservisle ayrılabilir.

Trabzonspor'u Trabzon'da 3-2 yenerek Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de gözler hem şampiyonlukta hem de transferde. Bir yandan İsmail Kartal ve öğrencileri sahada mücadele verirken diğer yandan da izleme komitesi ve yönetim de yeni oyuncuların alınması için koordineli şekilde çalışıyor. Ayrıca gidecek futbolcular konusunda da karar verilecek. Geleceği en çok merak edilen isimler arasında Sebastian Szymanski de var.

Polonyalı futbolcu her ne kadar 2 aydır skor katkısında bulunmasa da 12 gol ve 14 asistlik performansıyla adından söz ettiren 24 yaşındaki futbolcu, sezon başında 10 milyon euro civarında bir bonservisle çubuklu formayı giymişti. Formuyla da pek çok takımın listesine girmeyi başarmıştı.

Sezon sonunda özellikle Napoli'nin yakından ilgilendiği 10 numara için Fenerbahçe'nin beklentisi 30 milyon euro civarında. Eğer bu seviyelerde anlaşma sağlanırsa tarihe geçecek bir imza atılmış olacak.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.