Sakaryaspor'un rakibi Göztepe

Sakaryaspor'un rakibi Göztepe
Trendyol 1. Lig'de ikinci yarı bu akşam başlıyor. Süper Lig hedefi olan iki ekip karşı karşıya gelecek. Sakaryaspor'un rakibi Göztepe. Yeşil siyahlıların hedef. iç sahada yoluna kayıpsız devam etmek.

Trendyol 1. Lig'de Süper Lig'e yükselmek isteyen ekiplerin mücadelesi kıran kırana devam ediyor. Zirvede yer alarak emeklerinin karşılığını almak isteyen Sakaryaspor ile Göztepe bu akşam kozlarını Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda paylaşacak. Ev sahibi ekim ayından bu yana sürdürdüğü çıkışını güçlü rakibi karşısında da devam ettirmek ve Kocaelispor'un da olası kaybıyla ikinci sıraya yükselmek amacında. Sarı kırmızılılar ise zorlu deplasmandan zaferle ayrılmayı hedefliyor. İki takımın kritik sınavı binlerce taraftarı da ekran başına kilitleyecek.

Sakaryaspor Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de bu akşam oynanacak olan Sakaryaspor Göztepe maçı saat 20.00'de başlayacak. Sarper Barış Saka'nın yöneteceği mücadele Bein Sports 2 ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Sakaryaspor Göztepe maçı öncesi son durum

Bu akşam 3 puan için savaşacak iki takımın karşılaşma öncesinde ev sahibi Sakaryaspor 32 puanla 4'üncü basamakta bulunuyor. Sarı kırmızılılar ise aynı puanla ancak 2 averaj farkla 3'üncü basamakta.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.