Ryan Kent'e Hırvat kancası! O isim özellikle istedi

Ryan Kent'e Hırvat kancası! O isim özellikle istedi
Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, devre arası transferinde tam gaz ilerlerken diğer yandan göndermesi beklenen futbolcular konusunda adımlar atmak üzere. Gündemdeki isimlerden biri de Ryan Kent. İngiliz yıldıza Hırvatistan'dan talip çıktı.

Rade Krunic ve Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Türkiye Kupası'nda da Adanaspor'u 6-0 yenip tur atlayan Kanarya, hamlelerini sürdürecek. Diğer yandan da gidecek oyuncular konusunda net gelişmeler yaşanması gerekiyor. Gündemdeki futbolcular arasında Ryan Kent de bulunuyor. Bekleneni veremeyen İngiliz kanata Hırvatistan'dan talip çıktı.

Zagreb istiyor

Football Scotland'ın yer verdiği haberde Ryan Kent ile Hırvat ekibi Dinamo Zagreb yakından ilgileniyor. Başkent ekibinin teknik direktörü Sergej Jakirovic'in Kent'i ısrarla istediği ve hücum rotasyonuna katılması için rapor verdiği öğrenildi. Livakovic transferinde başlayan ikili ilişkilerde Fenerbahçe'nin Zagreb'e kolaylık sağlayacağı da belirtildi. Ryan Kent, ana mevkisi olan sol kanat dışında sağ kanat ve forvet arkası olarak sahada görev alabiliyor. Bu da kendisini transferde ön plana çıkıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.