Rıdvan Yılmaz Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Rıdvan Yılmaz Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacak mı?
Sezon başında Rangers FC'ye transfer olan Rıdvan Yılmaz gündemden düşmüyor. Milli futbolcunun eski takımı Beşiktaş veya Galatasaray'a kiralanabileceği iddiaları futbol kamuoyunu meşgul ediyordu. Necdet Ergezen oyuncusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra şampiyonluklar kazanıp adını Avrupa'da duyuran Rıdvan Yılmaz, geride kalan yaz tescil döneminde İskoçya'nın yolunu tutmuştu. Rangers FC'ye imza atan genç futbolcu burada çok fazla süre bulamadı. Durum böyle olunca da Süper Lig iddiaları peşpeşe geldi. Özellikle eski takımı Beşiktaş başta olmak üzere Galatasaray'ın da adı geçiyor. Peki, Rıdvan Yılmaz Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte detaylar...



İki takımda da sorun var

Rıdvan Yılmaz'ın transferinde adı geçen Galatasaray ve Beşiktaş'ın sol beklerinde sorun var. Siyah beyazlılar sezon başında kiraladığı Arthur Masuaku'yu geri göndermek için fesih görüşmeleri yaparken sarı kırmızılılar da Patirck van Aanholt ile yollarını ayırabilmek adına çaba gösteriyor. Ön tarafta daha fazla çeşitlilik isteyen iki ekibin teknik direktörü sol bek pozisyonuna yerli bir isim düşünüyor. Bu kapsamda Rıdvan Yılmaz'ın adı ön plana çıkıyor. Dün de Rıza Çalımbay'ın Uğur Çiftçi'yi Galatasaray'a göndermediği iddiaları basında yer almıştı.


rıdvan yılmaz


 

Menajerinden açıklama

Oyuncusunun kısa sürede Süper Lig'e dönmesi için İskoçya'ya gitmediğini belirten Necdet Ergezen; "Unutulmasın ki, Rıdvan'ın transfer süreci bu yaz çok güle oynaya olmadı. Bu, bir projedir. Bunun da arkasında duruyoruz, hem ben hem de oyuncu. Biz, Rıdvan'ı 5 ay sonra Türkiye'ye geri döndürmek için Avrupa'ya götürmedik" yorumunu yaptı.

rıdvan yılmaz


 

Rıdvan Yılmaz bu sezon ne yaptı?

Milli futbolcu bu yaz imza attığı Rangers FC'de şu ana kadar 7 kez forma giyebildi. İlk maçına Kilmarnock FC karşısında çıkan 21 yaşındaki sol bek, Lig Kupası'nda Queen of the South FC karşısında Scott Arfield'ın attığı golde asisti yapan isimdi. Şu anda ise bir sakatlık döneminden geçiyor. 20 Aralık'tan itibaren takıma dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.