RFS - Galatasaray maçı hangi kanalda, başladı mı? RFS Rigas - Galatasaray maçı şifresiz mi?

RFS - Galatasaray maçı hangi kanalda, başladı mı? RFS Rigas - Galatasaray maçı şifresiz mi?
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci haftada Letonya ekibi RFS Rigas ile karşı karşıya gelecek. Peki RFS - Galatasaray maçı hangi kanalda, başladı mı? Maç şifresiz mi?

Sarı kırmızılı takım Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci hafta mücadelesinde Letonya ekibi RFS Rigas’a konuk olacak. Galatasaray Avrupa Ligi’nde ilk maçında PAOK’u 3-1 geçmeyi başarmıştı. Peki Galatasaray - RFS maçı hangi kanalda ve şifresiz mi?

RİGAS FS - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Rigas FS mücadelesiyle beraber Avrupa’da 320. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce ilk hafta mücadelesinde Yunanistan ekibi PAOK’u 3-1 mağlup etmiş olan Galatasaray ekibi, Rigas FS engelini de geçmek istiyor.

Heyecanlı maç Letonya'nın başkenti Riga'daki Daugava Stadyumu’nda oynanacak. Ayrıca mücadele 3 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak. Müsabakada Slovakya Futbol Federasyonundan hakem ise Filip Glova olacak.

Yeni sezonda temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa kupaları maçlarının şifresiz şekilde ekranlara geldiği biliniyor.

Üç temsilcimizin de maçı da aynı gün olacak ve RFS - Galatasaray mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı şekilde yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.