Rade Krunic'e büyük tepki var! İsmail Kartal sahip çıktı ama...

Rade Krunic'e büyük tepki var! İsmail Kartal sahip çıktı ama...
Fenerbahçe'nin devre arasında Milan'dan kiraladığı Rade Krunic, geldiği günden bu yana taraftarın gözüne giremezken Karagümrük maçında kaçırdığı pozisyonla da saç baş yoldurdu.

Yaz transfer döneminde ilgilenilmesine rağmen sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle bırakmadığı Rade Krunic, ocak ayında imza atmıştı. İtalya'dan kiralanan Boşnak futbolcudan beklentiler yüksekti ancak istenen olmadı. Saman alevi gibi bir performans gösterip devamını getiremedi. Son olarak da Karagümrük maçında kaçırdığı pozisyonla gündeme oturup taraftarların tepkisini çekti. Ayrıca geleceği de sorgulanmaya başlandı.

Yollar ayrılacak

Sarı kart cezalısı Szymanski'nin yerine 10 numarada görevlendirilen Rade Krunic, dün akşam oynanan karşılaşmanın ilk yarısında buluştuğu topla Sirigu ile karşı karşıya kaldı ancak İtalyan kaleci başarılı oldu. Devre arasından ise Batshuayi değişikliği ile dönen Fener, karşılaşmayı 2-1 kazandı. 30 yaşındaki futbolcuya tribünlerde ıslıklı protesto yapılırken sosyal medyada da çok sayıda eleştiri mesajı atıldı. Her ne kadar Teknik Direktör İsmail Kartal kendisien sahip çıksa da sezon sonunda büyük ölçüde yola devam etmeme kararı alınacak.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.