Pendikspor'dan Süper Lig'in yıldızına tam 7 milyon euro

Pendikspor'dan Süper Lig'in yıldızına tam 7 milyon euro
Trendyol Süper Lig'de küme düşme hattında bulunan Pendikspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo beyazlılar son olarak Trabzonspor'un kadro dışı kalan yıldızı Abdülkadir Ömür için 7 milyon euroluk teklif sundu.

Mame Thiam ve Umut Nayir hamleleri ile çehresi değişen ve Beşiktaş sonrası Kasımpaşa'yı da yenen Pendikspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. İstanbul temsilcisi birçok yıldızla görüşmeler gerçekleştirirken asıl bomba ise Abdülkadir Ömür olarak göze çarpıyor. Milli yıldızın Trabzonspor'da kadro dışı kalması sonrası ayrılmasının kesinleşmesiyle devreye giren bordo beyazlıların en büyük dezavantajı 24 yaşındaki oyuncunun yurt dışında forma giymek istemesi.

7 milyon euroluk teklif

BU sezon kümede kalmak ve gelecek sene de iddialı bir kadro kurmak isteyen Pendikspor, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 7 milyon euroluk teklifte bulundu. Görüşmelerin sürdüğü süreçte farklı takımların isimleri de zikrediliyor. Öncelikle Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Işıtan Gün'ün yönettiği Fortuna Sittard ve Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos'un adı transferde geçiyor. Ancak milli futbolcunun gönlü turuncu siyahlılardan yana. Sözlü anlaşma da gerçekleştirildi.

Abdülkadir Ömür kimdir?

25 Haziran 1999 tarihinde Trabzon'da doğan Abdülkadir Ömür, 24 yaşındadır. Kariyeri Trabzonspor'da başlamıştır ve başka hiçbir takımda forma giymemiştir. Bordo mavili kulüpte çıktığı 175 karşılaşmada 22 gol atıp 33 asist yaptı. 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazanmıştır. Güncel piyasa değeri 8 milyon eurodur. On numaranın yanı sıra merkez orta saha ve sağ kanatta forma giymektedir. A Milli Takım formasını 1 kez giymiştir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.