Okan Buruk'u sevindiren haber geldi! Alanyaspor maçı öncesinde flaş gelişme

Okan Buruk'u sevindiren haber geldi! Alanyaspor maçı öncesinde flaş gelişme
Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar devam ediyor. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, gelen haberler rahat bir nefes aldı ve Akdeniz temsilcisine çok daha az soru işaretiyle çıkacak.

Fenerbahçe'nin 2 puan önünde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, pazartesi akşamı Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Akdeniz deplasmanında çıkacağı zorlu mücadeleden galip ayrılmak isteyen Cimbom'da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise aldığı haberle büyük sevinç yaşadı.

Aurier forma giyecek

Devre arasında Nottingham Forest'tan kiralanan Serge Aurier, sakatlığı nedeniyle geldiği günden bu yana sahada yer alamadı. Fildişili futbolcu Hatayspor karşılaşmasında kadrodaydı ancak oyuna girmedi. Alanyaspor karşısında ise ilk kez süre alması bekleniyor. Daha önce bu mevkide farklı isimleri deneyen ve kaydırmalar yapan Okan Buruk artık ideal 11'ini sahaya sürecek. Barış Alper Yılmaz da Tete ve Ziyech ile birlikte sağ kanat opsiyonlarına eklendi. Zaha'nın da yine bu bölgede forma giymesi rekabeti ve çeşitliliği artıracak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.