Okan Buruk yerli harekatını başlattı! Galatasaray iki yıldızı gözüne kestirdi

Okan Buruk yerli harekatını başlattı! Galatasaray iki yıldızı gözüne kestirdi
Şampiyonluk yarışını ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde götüren Galatasaray'da gelecek sezonun yapılanması başladı. Çalışmalarını şimdiden hızlandıran Cimbom'da iki yerli futbolcu gündeme geldi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Çaykur Rizepsor'u 6-2 yenerek yoluna 3 puanla devam eden ve iç sahadaki yenilmezlik serisini 32 maça çıkaran Galatasaray'da şampiyonluk mücadelesini önde götürmenin sevinci yaşanıyor. Kasımpaşa'ya konuk olacak Cimbom'da hedef sahadan galibiyetle ayrılıp ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Trabzon'dan kayıpla dönmesini beklemek. Eğer bu durum gerçekleşirse avantaj daha da güçlenecek. Sarı lacivertlilerde son 7 senede sadece bir galibiyet alabildiği bordo mavililerden bu kez 3 puan koparmak amacında. Diğer yandan transfer çalışmalarına hız verildi. Yönetim, Okan Buruk'un raporu dahilinde iki yeni ismi kadrosuna katmak amacında.

Sağ beke Oğuz

Sacha Boey'in ayrılması sonrasında sağ beke Aurier'i kiralayan Galatasaray, Fildişili oyuncudan sakatlığı nedeniyle henüz faydalanamadı. Kaan Ayhan her ne kadar orada görev yapabilse de o mevki orijinli bir isim isteniyor. Alanyaspor'daki performansıyla adından söz ettiren Oğuz Aydın listeye giren futbolcular arasında bulunuyor. Trabzonspor filelerini geçen hafta 2 kez havalandıran 23 yaşındaki oyuncu, toplamda ise 7 gol ve 5 asistlik katkı sağlayıp 30 maçta süre aldı.

Can Uzun bombası

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Milli Takımı'ndan yana tercih yaptığını açıklayan ve kalbinin sesini dinlediğini söyleyen Can Uzun da Galatasaray'ın listesindeki isimler arasında bulunuyor. 18 yaşındaki 10 numara bu sezon çıktığı 24 maçta 16 gol atıp 3 de asist yaptı. Nürnberg Sportif Direktörü Dieter Hecking, Can Uzun'u takımda tutamayabileceklerini söyledi. Hecking Sport1'e yaptığı açıklamasında, "Elbette onu Nürnberg'te tutmak isteriz ancak ne yazık ki futbol dünyası farklı. Elbette onu isteyen kulüplerin olduğunu tahmin edebilirsiniz." dedi.

Okan Buruk iki oyuncunun da alınmasını istedi

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.