Okan Buruk 2 yıl daha Galatasaray'da

Okan Buruk 2 yıl daha Galatasaray'da
Galatasaray Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirilen imza törenine Okan Buruk'un yanı sıra Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Törende konuşan Okan Buruk, "Öncelikle bu odada sizinle birlikte olmak çok güzel. Videonun sonunda "winner Okan Buruk" olarak bitti ama asıl "winner" her zaman Galatasaray. Kupalara her zaman aday olan, kazanmak isteyen, taraftarıyla beraber güçlü şekilde en fazla kupa kazanan takım Galatasaray. O yüzden gerçek winner Galatasaray. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz.

İki sene önce burada ilk imza töreniyle başlamıştık. Beni buraya layık gördüğü için Sayın Başkanıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. O başlangıçta da söylediğimiz Galatasaray'ın şampiyonluk adayı olduğuydu. Elimizdeki kadro belli değildi ama amacımızın şampiyonluk olduğunu söylemiştik. Bu süreci de iki şampiyonlukla bitirdik. Bu bizim için çok önemli. Galatasaray taraftarına verdiğimiz sözün arkasında durduk. Bu emeği verdik. Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıttık. İki senede üç kupa kazandık. Avrupa'da oynadığımız oyun. Şampiyonlar Ligi'nde tekrar bir Türk takımının adını duyurmak çok önemliydi" dedi.

"GALATASARAY'DA OLMAK BÜYÜK GURUR"

"İmzamız hep ömürlük" diyen Buruk, şunları söyledi;

"Galatasaray taraftarına karşı sorumluluğumuz çok büyük. Bunun bilincindeyiz. İlk gün hangi konsantrasyondaysak şimdi de aynı şekilde devam ediyoruz. Her sene üstüne koyarak gidiyor. Her sene daha da zorlaşıyor. O yüzden çok zor bir seneye daha başlayacağız. Bu göreve devam etmemi isteyen Sayın Başkanım ve Yönetim Kurulumuza, büyük Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Burada olmak benim için büyük bir gurur. İnşallah daha nice kupalara ve başarılara hep birlikte ulaşacağız."

İmzamız hep ömürlük. Başkanımız bizim için hep en doğrusunu düşünüyor. Galatasaray'da teknik direktör olarak devam etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Hedefimiz büyük. Hedefimiz tekrar şampiyonluk ve Avrupa'da tekrar başarı. Bu yolda da ben ekibimle birlikte elimizden gelenin tekrar fazlasını yapacağız. Hedef 25, hedef 5. yıldız. Bu bizim için büyük motivasyon olacak. İnşallah buna da taraftarımızla birlikte ulaşacağız."

Başkan Dursun Özbek ise şu açıklamaları yaptı;

"Bundan tam iki yıl önce, yine burada, Okan Hocamızın imza töreninde sözlerime şöyle başlamıştım: "Bugün Galatasaray için yeni bir başlangıç ve uzun vadeli planlarımızın ilk adımı…"

İşte bu sözlerden iki yıl sonra, Okan hocamla yine buradayız. İnandığımız şeyleri başarmış olmanın gururuyla karşınızdayız. Bir önceki sezon ligi 13. bitirmiş bir takımı yeniden planlayarak sezona başlamak ve Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmak. İkinci sezonda hem Süper Kupa'yı hem de lig şampiyonluğunu kazanmak.

Ben bu başarıların, hocamızı ve oyuncu arkadaşlarımızı Galatasaray tarihine altın harflerle yazdığını düşünüyorum. Ve inanıyorum ki, daha yolumuzun başındayız. Daha yapacak çok şeyimiz, kazanılacak daha çok başarı ve kupa var.

Hocamız iki sene önce olduğu gibi bizimle hiçbir rakam konuşmadan, boş mukaveleye imza attı. Elbette ki biz kendisini bu konuda mağdur etmeyeceğiz. Galatasaray'ın son iki yılda başarılarıyla yarattığı bu hakimiyetin, rakiplerimizi de birtakım transferler, planlamalar yapmaya zorladığını görüyoruz."

"HEDEF 5. YILDIZ VE AVRUPA'DA KUPA"

Hedeflerinin 5. yıldız ve Avrupa kupası olduğunu sözlerine ekleyen Özbek, "Biz her zaman onları sahada kalmaya ve orada rekabet etmeye davet ettik. Umarım artık bizim ifade ettiğimiz gibi rekabetin sahada olması gerektiğini kabul edip, buna uygun davranırlar. Bizim için şimdi sırada 5. yıldız ve her Galatasaraylı için bundan daha da önemli olan Avrupa'da kupa hedefimiz var. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızın bilinmesini istiyorum."

Yine birlikteyiz, ilk günkü gibi işimize konsantreyiz, en iyisini başaracağız, mayıslar yine bizim olacak. Okan Hocama, ekibine ve Ali Yiğit kardeşime bu yeni dönemde sonsuz başarılar diliyorum. Anlaşmamız Galatasaray camiası için hayırlı uğurlu olsun."

Okan Buruk 2 yıl daha Galatasaray'da

Okan Buruk 2 yıl daha Galatasaray'da

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.