Nicolas Pepe resmen Trabzonspor'da!

Nicolas Pepe resmen Trabzonspor'da!
 DAMGA Editörü
Transfer sezonunun en aktif takımlarından Trabzonspor, yaz döneminin en spekteküler imzalarından birine imza attı. Bordo mavililer Arsenal ile yollarını ayıran Nicolas Pepe'yi kadrosuna kattı.

Bu sezon transfer çalışmalarını iki etapta gerçekleştiren Trabzonspor, pencerenin kapanmasına sayılı günler kala, çok büyük bir bomba patlattı. Fırtına, daha önce adı Beşiktaş ile anılan, Fenerbahçe iddialarının da yer aldığı ve Suudi Arabistan ekiplerini reddeden Nicolas Pepe'yi İstanbul'a getirdi. Afrikalı yıldızın gelişi ile birlikte sağ kanat organizasyonu da çok farklı bir seviyeye çıkacak.


80 milyon euroya transfer oldu

Trabzonspor'un Arsenal'den kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, Lille'de yakaladığı çıkışla adından söz ettirmişti. Sağ kanatta oynayan ters ayaklı yıldız, burada gösterdiği performans sonrasında adını birçok Avrupa devinin listesine yazdırmıştı. Daha önce pek çok Fransa menşeli ismin adresi olarak görülen Arsena, Fildişiliyi kadrosuna kattı. Toppçular o dönem için tarihinin en yüksek bonservislerinden birini ödedi.


9 golde adı var

Geçen sezonun önemli bir kısmını sakat geçirmesi nedeniyle formasından uzak geçiren Nicolas Pepe buna rağmen önemli bir istatistik yakalamayı başardı. 8 kez rakip fileleri sarsıp 1 de gol pası veren 28 yaşındaki futbolcu, tabelanın değişmesinde 9 defa rol oynadı.


Hedefi Afrika Kupası

Son maçına nisan ayında çılan ve sonrasında sakatlık geçiren Pepe'nin yaz dönemindeki hazırlık aşaması Mikel Arteta tarfından verilen özel programla oldu. İspanyol teknik adam öğrencisinin bir an önce sakatlığından krutulup hazır hale gelebilmesi için çaba gösterdi. Pepe ise gözünü Afrika Uluslar Kupası'na çevirdi. Kadroda yer almak ve ilk 11 oynamak istediği için de süre alacağı bir takıma gitmeyi uygun gördü. Görüşmeler bu aşamadan sonra başladı.


Beşiktaş olmadı, Arabsitan'ı reddetti

Adı daha önce Beşiktaş ile anılan ve Fenerbahçe'ye de imza atabileceği yönünde iddialar çıkan Nicolas Pepe'nin transferi gerçekleşmedi. Futbol piyasasını çılgına çeviren Arapların girişimleri de sonuçsuz kaldı. Üst düzey bir ligde ve takımda oynamak isteyen yıldız futbolcu, son günlerde Trabzonspor'un teklifini kabul etti ve sözleşme imzaladı.


3 milyon euro kazanacak

Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden biri olarak kayıtlara geçen Nicolas Pepe'nin Trabzonspor'dan kazanacağı ücret de belli oldu. Deneyimli kanat oyuncusunun 3-3.5 milyon euro bandında maaş alması bekleniyor. Ayrıca bonusların ve opsiyon maddesinin de bulunması bekleniyor.


Atatürk Havalimanı'na indi

Dün akşam saatlerinde İngiltere'ye giden özel uçak, Nicolas Pepe ve beraberindekileri alarak Türkiye'ye geldi. Az önce İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek ve ardından kendisini Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.


Sırada Onuachu var

Transferde gaza basan Trabzonspor'da sıra forvete geldi. Yönetim ve teknik heyet uzun süre peşinden koşulan Bruno Petkovic'te mutlu sona ulaşılamamasının ardından gündemine Paul Onuachu'yu almıştı. Southampton ile yapılan görüşmelerin sonuna gelindi ve kısa sürede imzaların atılması bekleniyor. Satın alma opsiyonlu kiralama ve bonservisle transfer formüllerinin yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.