Mourinho, Cristian Medina'yı sarı lacivertli takıma katmak istiyor

Mourinho, Cristian Medina'yı sarı lacivertli takıma katmak istiyor
Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, orta saha için transfer çalışmalarına tüm hız devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, listesine aldığı yıldız futbolcuya resmi teklif yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçe’de orta saha için uzun süredir yıldız isimler gündemde. Yönetim, bu bölgeye iki takviye birden yapmak istiyor. Çizilen yol haritasına göre bu isimlerden birinin yıldız, birinin ise genç ve potansiyelli bir oyuncu olması planlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, Fred'in alternatifi olarak yıldız bir futbolcuyu transfer etmek istiyor. Kanarya, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, orta sahadaki hedefini Cristian Medina olarak belirlendi. Boca Juniors forması giyen Medina, henüz 22 yaşında olmasına rağmen kulübüyle 152 resmi maça çıktı. Genç futbolcu ayrıca Arjantin Milli Takımı’nın U16, U17 ve U23 yaş kategorilerinin formasını terletti. Cristain Medina, Paris’te düzenlenen Olimpiyatlar’da çeyrek final oynayan Tangocular’ın 4 maçında da 11’de başladı ve hepsinde 90 dakika süre aldı.

Resmi teklif yapıldı

Mario Branco, bir süredir takip ettiği genç yıldızı Fenerbahçe’ye kazandırmayı çok istiyor. Medina’nın Boca Juniors ile olan sözleşmesinde 20 milyon Dolar’a serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak bu rakam, Sarı-Lacivertliler için yüksek. Branco, 22 yaşındaki oyuncuyu bu bedelin daha da altında bitirmek için Boca ile pazarlıklara başladı. Portekizli sportif direktör, uzun vadeye yayılmış ödeme planı ve bonuslarla birlikte yaklaşık 11 milyon Dolar’lık resmi teklif yaptı. Boca Juniors, orta saha için Toluca’dan Tomas Belmonte’yi bonservisiyle kadrosuna katarken, Lille’den de Ignacio Miramon’u kiraladı. Arjantin ekibi, aynı bölgeden Ezequiel Fernandez’i Al-Qadsiah’a satmış olmasına rağmen Medina’yı da satmaya hazır. Boca Yönetimi’nin, Copa Sudamericana son 16 turundaki Cruzeiro eşleşmesinin ardından Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakması bekleniyor. Öte yandan Branco’nun genç yıldız ve temsilcisiyle yaptığı görüşmelerde önemli mesafe katettiği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.