Miguel Crespo'nun bonservisi alınacak mı? Fenerbahçeli yıldız için karar

Miguel Crespo'nun bonservisi alınacak mı? Fenerbahçeli yıldız için karar
Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde Rayo Vallecano'ya kiraladığı Miguel Crespo, kariyerini İspanya'da sürdürüyor. Şu ana kadar 4 maça çıkan Portekizli yıldızın geleceği de merak konusu. Miguel Crespo'nun bonservisi alınacak mı? Detaylar haberimizde

Portekiz'den transfer edildiği dönemde çok göz önünde olmasa da sonrasında vites artıran ve gündemden düşmeyen Miguel Crespo, düşüşe geçmiş ve yedek kulübesine hapsolmuştu. Devre arası tescil döneminde Rayo Vallecano'ya kiralanan 27 yaşındaki futbolcunun yaz aylarındaki durumu da merak konusu ve şimdiden araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Miguel Crespo'nun bonservisi alınacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Miguel Crespo'nun bu sezonki karnesi

Yıldız futbolcu bu sezon Fenerbahçe ile 18 maça çıkıp 1 gol ve 1 asistlik katkıda bulunmuştu. Golünü Konferans Ligi'nde kaydetmiş, servisini ise Süper Lig'de yapmıştı. Rayo Vallecano'da şu ana kadar 4 maçta 148 dakika süre alan Fransız asıllı Portekizli oyuncu henüz bu anlamda bir verim sağlayamadı.

Bonservisi alınacak

Miguel Crespo'nun saha içi performansından ve dışarıdaki hayatından da memnun olan Rayo Vallecano yönetimi bonservis alma konusunda harekete geçecek. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan deneyimli orta saha oyuncusundan elde edilecek bonservisin yüzde 20'si eski kulübü Estoril'e gidecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.