Michy Batshuayi'ye Ada'dan kanca... Yeniden Premier Lig'de oynayabilir

Michy Batshuayi'ye Ada'dan kanca... Yeniden Premier Lig'de oynayabilir
Fenerbahçe'de bu sezon attığı gollerle adından söz ettirmeyi sürdüren Michy Batshuayi paylaşılamıyor. Kontratı bitecek Belçikalı futbolcunun talibi artıyor.

Çubuklu formayla çıktığı 34 maçta 20 gol ve 3 asistlik katkı sağlamayı başaran Michy Batshuayi olağan üstü formuyla herkesi kendine hayran bırakıyor. 2. planda kalmasına rağmen profesyonellikten uzaklaşmayan ve her zaman hazır olan deneyimli forvetin istatistikleri göz kamaştırıyor. Sözleşmesinin de bitecek olması üzerine birçok takım devreye girerek şartlarını öğrenmeye başladı.

Ada'dan istiyorlar

Bu formunun ardından Arap takımlarının yanı sıra İngiltere ve Alman kulüplerinin de radarına giren 30 yaşındaki forvet için en çok ilgi Ada'dan. Son olarak Championship ekiplerinden Leeds United kendisiyle ilgileniyor. İngiliz ekibi şu an ligde 2. sırada bulunuyor. Eğer sezon sonuna kadar bu gidişat devam ederse yeniden Premier Lig'de yer alacaklar. Bu da Batshuayi'nin en üst seviyede yeniden oynayacağı anlamına geliyor. Fenerbahçe yönetimi ise sezon sonundaki durumunu netleştirip ona göre adım atmak amacında.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.