Mert Hakan Yandaş Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Mert Hakan Yandaş Trabzonspor maçında oynayacak mı?
Fenerbahçe'nin son dönemde en çok ön plana çıkan isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş, dün akşam oynanan Union SG maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Peki, Mert Hakan Yandaş Trabzonspor maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin lige tutunmasını sağlamak için kritik anlarda sahneye çıkan Mert Hakan Yandaş, taraftarların sempatisini yeniden kazanmayı başardı. Milli futbolcu ortaya koyduğu performansın yanında ateşleyici unsurlarla da ön plana çıktı. Ancak Union SG karşısında sakatlanarak sahayı terk etmesi herkesi korkuttu. Sırada Trabzonspor derbisi olması da sarı lacivertlileri endişelendiriyor. Peki, Mert Hakan Yandaş Trabzonspor maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

15 dakika sahada kaldı

Geçen hafta attığı golle Fenerbahçe'yi adeta ipten alan Mert Hakan Yandaş, dün akşam da UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş mücadelesine ilk 11'de başladı. Deneyimli futbolcu kritik sınavda sadece 15 dakika oyunda kalabildi ve sakatlanarak sahadan çıktı. Yerine ise Zeki Dursun girdi. Karşılaşma sonrasında durumunun iyi olmadığını söyleyen Mert Hakan'ın Trabzonspor karşısında oynayıp oynamayacağı da merak konusu haline geldi.

0x0-fenerbahcede-mert-hakan-yandas-soku-oyuna-girdi-ve-1710446010985.jpg

Mert Hakan Yandaş Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bu hafta sonu Trabzonspor ile karşılaşacağı zorlu randevu öncesi Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı gündemin ilk maddesi haline geldi. Galatasaray'ın Kasımpaşa ile karşılaşacağı haftada kayıp yaşamak istemeyen sarı lacivertlilerin en önemli parçalarından biri olan tecrübeli orta saha için tedavi süreci başladı. Oyuncunun son durumu, yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.