Mert Hakan ve Osayi Samuel ifadeye çağrıldı mı? İlk açıklama geldi

Mert Hakan ve Osayi Samuel ifadeye çağrıldı mı? İlk açıklama geldi
Galatasaray derbisi sonrasında yaşanan olaylarla ilgili savcılık tarafından ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Osayi Samuel var mı?

Geçtiğimiz pazar günü Rams Park’ta oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrasında Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 kişi hakkında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda adli işlem başlatıldığı açıklanmıştı. Savcılık, maç sonrasında yaşananlar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında bazı isimler ifadeye çağırmıştı. İfadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Osayi Samuel’in de olduğu iddia edilmişti. Konuya dair ilk açıklama geldi..

Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu’nun X hesabından yaptığı paylaşıma göre, Mert Hakan ve Osayi Samuel için savcılık tarafından yapılan bir ifade çağrısı bulunmadığı öğrenildi.

Sabuncuoğlu’nun konuya dair paylaşımında; “An itibarıyla Mert Hakan Yandaş ve Osayi Samuel'e ulaşan ifade istemiyle savcılığa çağrı yok.” ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.