Mauro Icardi'ye yine Araplar talip! İşte o iki takım

Mauro Icardi'ye yine Araplar talip! İşte o iki takım
Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak üzere girdiği süreçte en çok Arap takımları tarafından zorlanmıştı. Arap ekipleri Arjantinli yıldız için yeniden devreye girdi.

Geçen sezon başında kiraladığı Mauro Icardi'den beklediği verimi alan ve şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yıldız oyuncunun bonservisini alma konusunda PSG ile anlaşıktan sonra kontrat görüşmelerinde uzun ve bir hayli de meşakkatli bir sürecin sonunda el sıkışmıştı. Aslan, bu sezon da zaman zaman eleştirilse de 17 maçta 12 gol atıp 5 asist yapan tangocu için Arap takımları bir kez daha devreye girdi.

Yine istiyorlar

Inter ve PSG'deki performanslarıyla adından söz ettiren ve dünya yıldızı olarak futbol sahnelerinde yer alan Mauro Icardi için Fransız ekibinin kapısı Araplar tarafından çalınmıştı. Ancak Arjantinli futbolcu tercihini ilk andan itibaren Galatasaray'dan yana kullandı. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle uzayan dönem sonunda sarı kırmızılılarla sözleşme imzaladı.

İki takımın listesinde

Bu sezon harcadıkları bonservisler ve yıllık ücretlerle dikkat çeken Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli ile Al Ittihad'In Mauro Icardi'yi istediği öğrenildi. Roberto Firmino'nun ayrılmasına kesin gözle bakılan yeşil beyazlıların listesine 30 yaşındaki golcüyü eklerken Benzema'nın partneri olarak da yine aynı ismi düşündüğü öne sürüldü.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.