Matheus Saldanha'nın hamlesi Fenerbahçelileri çıldırttı! Herkesi heyecanla bekliyor

Matheus Saldanha'nın hamlesi Fenerbahçelileri çıldırttı! Herkesi heyecanla bekliyor
Devre arası transfer döneminde yeni hamleler yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'de sıra forvete geldi. Sarı lacivertliler Matheus Saldanha'yı renklilerine bağlamak üzere çalışmalarını yürütüyor. Diğer yandan sambacıdan taraftarları sevindirecek hamle geldi.

Devre arası transfer döneminde Çağlar, Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de yeni yıldızlar için girişimler hızlandı. Sarı lacivertliler yabancı kontenjanını boşalttığı takdirde takviye yapmaya başlayacak. Crespo'nun ayrılacağı senaryonun yanı sıra forvetten de eksilmeler bekleniyor ve bu da transfer anlamına geliyor. Gündemdeki isimlerden biri de Matheus Saldanha. Brezilyalı oyuncunun son hareketi taraftarı sevindirdi.

3 transfer yapıldı

Liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'nin kadrosuna katabilmek adına uğraş verdiği Saldanha'dan önce bugüne kadar 3 yıldız takıma kazandırıldı. Bonucci'nin bonservisi alındı. Krunic Milan'dan, Çağlar ise Atletico Madrid'den kiralandı.

Takibe aldı

Brezilyalı futbolcu Matheus Saldanha, geçtiğimiz hafta sosyal medyadan Fenerbahçe'de forma giyen Rodrigo Becao'yu takibe almıştı. Saldanha, son olarak Lincoln Henrique'yi takibe aldı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe taraftarları, Saldanha'yı mesaj yağmuruna tuttu.

Matheus Saldanha kimdir?

Tam adı Matheus Bonifacio Saldanha Marinho olan Matheus Saldanha, 18 Ağustos 1999 tarihinde Brezilya'nın güneydoğusundaki Minas Gerais eyaletine bağlı Uberaba kentinde doğdu. 24 yaşındadır. 1.85 metre boyundaki forvet sol ayağını etkili olarak kullanmaktadır. Futbola Osasco FC'de başlamıştır. Ardından da Bahia'ya transfer olmuştur. Burada A takıma yükselmiştir. İlk yurt dışı deneyimi birçok Brezilyalı gibi Japonya ile olmuştur. Jef Utd. Chiba'ya kiralandıktan sonra 400 bin euroya bonservisi alındı. CD Rongcheng tarafından kiralandı. Avrupa kıtasına ise Neftçi Bakü ile merhaba dedi. Geçen sezon 20 maçta 5 gol atıp 1 de asist yaptı. Partizan kendisini sezon başında 1.30 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Çıktığı 24 karşılaşmada 15 gol atıp 5 de asist yaptı. 1964 dakika sahada kaldı ve takımı adına 131 dakikada bir skor tabelasına katkıda bulundu. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunmakla birlikte güncel piyasa değeri 1.5 milyon eurodur.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.