Manchester United Aston Villa maçı canlı takip et! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?

Manchester United Aston Villa maçı canlı takip et! Maç saat kaçta ve hangi kanalda?
İngiltere Premier Lig'de yeni hafta devam ediyor. Akşamın son maçı Manchester United ile Aston Villa arasında. Zorlu mücadelenin yayın bilgileri haberimizde yer alıyor. Manchester United Aston Villa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Milyonlarca futbol severi ekran başına kilitleyen Premier Lig'de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan sezonda bugünün son maçı Manchester United ile Aston Villa arasında oynanacak. Zorlu karşılaşmayı izlemek isteyenler yayın bilgileri ve detaylar hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Manchester United Aston Villa maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte güne dair tüm noktalar ve muhtemel 11'ler...

Manchester United Aston Villa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Premier Lig'de bu akşam oynanacak olan Manchester United Aston Villa maçı Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak. Craig Pawson'un düdük çalacağı kritik mücadele beinconnect'ten canlı yayınlanacak.

Manchester United Aston Villa maçı muhtemel 11'leri

Manchester United: Onana; Dalot, Varane, Evans, Shaw; McTominay, Eriksen; Antony, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Aston Villa: Martinez, Konsa, Carlos, Lenglet, Digne; Luiz, McGinn; Bailey, Ramsey; Diaby, Watkins.

Manchester United Aston Villa maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Premier Lig tarihinde en az 40 maça sahne olan eşleşmeler arasında bir rakibine karşı en yüksek galibiyet oranına sahip olan taraf, Aston Villa'ya rakip olduğu 56 karşılaşmanın 38'ini kazanan (13B 5M) Manchester United (%68).
  • Manchester United'a rakip olduğu son dört Premier Lig maçının ikisini kazanan Aston Villa (1B 1M), daha önceki 51 karşılaşmada bu sayıda galibiyet almıştı (12B 37M).
  • Evinde oynadığı son yedi Premier Lig maçının dördünü kaybeden Manchester United (3G), daha önceki 34 karşılaşmadaki mağlubiyet sayısını ikiye katladı (25G 7B 2M).
  • Premier Lig deplasmanlarındaki son altı maçının birini kaybeden Aston Villa (3G 2B), bu sezon ilk kez üst üste iki dış saha karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
  • Bu sezon deplasmanda oynadığı dokuz Premier Lig maçında sekiz gole katkıda bulunan Ollie Watkins (4 gol & 4 asist), bu katkıların tamamıyla ya Aston Villa'yı öne geçirdi (4 maç) ya da skora denge getirdi (4 maç).

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.