Liderlik el değiştirdi, Fenerbahçe ile Galatasaray birbirine girdi!

Liderlik el değiştirdi, Fenerbahçe ile Galatasaray birbirine girdi!
Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın hemen ardından Galatasaray’dan zehir zemberek bir açıklama geldi. Fenerbahçe’den sarı-kırmızılı takıma yanıt gecikmedi.

Fenerbahçe’nin bu akşam kendi sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray liderliğini korudu. İki takım sosyal medyada hakem kararları nedeniyle atıştı!

İlk paylaşım Galatasaray'dan geldi

Fenerbahçe’nin Alanyaspor’la berabere kaldığı maçta verilen hakem kararlarını eleştiren Galatasaray’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda sert ifadelere yer verildi. “Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı…” başlıklı mesaj “Hak eden kazanacak” ifadeleri ile son buldu. Sarı-kırmızılı takımın sosyal medya paylaşımının tamamında; “Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!” sözlerine yer verildi.

Fenerbahçe'den jet yanıt!

Galatasaray’ın paylaşımının hemen ardından ise sarı-lacivertli kulüpten aynı sertlikte bir mesaj yayınlandı. Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından Galatasaray’ın ilgili paylaşımı alıntılanarak yapılan açıklamada dikkat çeken ifadeler yer aldı.

“Kişi kendinden bilir işi” sözlerine yer verilen mesajda, “kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulüp” ifadeleri göze çarptı. Fenerbahçe’nin Galatasaray’a cevaben yayınladığı paylaşım; “manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK” ifadeleriyle son buldu.

Sarı-lacivertlilerin mesajının tamamında ise şu sözler yer aldı; “Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen;
kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz;

“Kişi kendinden bilir işi…”

Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak;
algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak,

FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.