Lider Eyüpspor 3 puan peşinde

Lider Eyüpspor 3 puan peşinde
Trendyol 1. Lig'in lideri Eyüpspor, Boluspor deplasmanında 3 puan arıyor. İstanbul ekibi sahadan galibiyetle ayrılmak üzere çıkacağı karşılaşmada 3 maçlık serisini de 4'e çıkarmak amacında.

Arda Turan ile başladığı sezonda çıktığı 13 maçta 33 puan toplayan Eyüpspor, bugün Boluspor'un konuğu oluyor. İstanbul temsilcisi zorlu deplasmandan zaferle dönmek ve en yakın rakibi Kocaelispor ile farkı 7'ye çıkarmak amacında. Körfez temsilcisinin yenilmesi sonrasında daha da morallenen mor sarılı ekip karşılaşmaya hazır. Zorlu maçta Emre Kargın düdük çalacak.

Eyüpspor'un galibiyeti yok

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 4 karşılaşmada Eyüpspor'un galibiyeti bulunmuyor. Boluspor 3 galibiyet elde ederken diğer maç ise beraberlikle sona erdi. Bu sezon yakaladığı formla adından söz ettiren Arda Turan ve öğrencileri bugün bir ilki de başarmayı hededefliyor.

Boluspor Eyüpspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Boluspor ile Eyüpspor arasında oynanacak Trendyol 1. Lig maçı saat 16.00'da başlayacak. Bein Sports 2 ve TRT Spor'dan da canlı yayınlanacak.

İki takımın son durumu

13 haftası geride kalan ligde Eyüpspor 33 puanla ilk sırada. Boluspor ise topladığı 16 puanla 11'inci basamakta bulunuyor. Ev sahibi ekibin küme düşme hattından uzak durabilmek adına bu karşılaşmadan 3 puan çıkarması, deplasman temsilcisinin ise şampiyonluk iddiasını güçlendirmek için galibiyet alması gerekiyor. Karşılaşmanın skoru futbol severler tarafından merakla bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.