Kriz çıkmıştı, Hakim Ziyech açıklaması geldi!

Kriz çıkmıştı, Hakim Ziyech açıklaması geldi!
Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Hakim Ziyech gündemde kalmaya devam ediyor. Faslı futbolcu hakkında bir açıklama geldi.

Bu sezon tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Ajax'ta alınan kötü sonuçların ardından önce Sven Mislintat ardından da Maurice Steijn ile yollar ayrılmıştı. Deneyimli teknik adam geride bıraktığı Amsterdam macerası hakkında ilk defa konuştu ve Hakim Ziyech'i istediklerini söyledi.

Takımdaki geleceği belirsiz

Sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak kiralanan ve satın alma opsiyonunda da ücret bulunmayan Hakim Ziyech için Galatasaray bir sonraki satışı bonervisle yaparsa kar payı verecek. Şu ana kadar zaman zaman ön plana çıksa da genel kanı olarak deneyimli oyuncudan verim alınamadığı yönünde görüşler hakim. Yollar da ayrılabilir. Diğer yandan kendisine yönelik bir açıklama Hollanda'dan geldi.

"Ziyech'i istedik"

Hollanda medyasına konuşan Steijn; "Noa Lang, Nicolás Tagliafico, Justin Kluivert ve Sergiño Dest gibi eski Ajax oyuncularını istedik ancak Mislintat burada forma giyen isimlerden ve Hollandalılardan uzak durdu. Hato için de tecrübesi nedeniyle de Vrij'ı tercih edecektik. Schouten için de aynı rolü uygun gördük. Brobbey'e partnerlik yapması adına Vangelis Pavlidis'i sunduk. Mislintat Zirkzee'yi sundu ama zaten genç bir oyuncumuz vardı. Bize deneyim lazımdı. Yeni iskeletimizde Isco'yu da istedik ve bu konuda çok heyecanlanmıştım. Sonrasında Hakim Ziyech'in adı gündeme geldi. Ama dediğim gibi Sven bu profillerden uzak durmayı tercih etti" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.