Konuşanlar 130. bölümüyle EXXEN'i kasıp kavuracak

Konuşanlar 130. bölümüyle EXXEN'i kasıp kavuracak
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 130'uncu bölüm fragmanı ile yayınlandı. Programda yine kahkaha dolu anlar izleyicileri bekliyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 19 Ocak Cuma günü 130'uncu bölümü ile yayınlanacak. Pera'ya gelen konukların başından geçenleri ve hikayelerini anlattıkları yapım yine herkesi güldürecek. Bu hafta da birbirinden renkli misafirler var ve neler yaşanacağı da merak konusu. İşte bölüme damgasını vuracaklar...

Futbolcu nişanlısı kim?

Yayınlanan fragmanda kadın konuşanlardan biri, futbolcuyla nişanlı olduğunu söyledi. Ardından da "Bana bir koca lazım o da bu gece lazım" ifadelerini kullanınca bir başka konuşan tarafından kontrayla karşılandı. Herkesin güldüğü anlarda izleyiciler, güzel kadının kimle nişanlı olduğunu öğrenebilmek için araştırmalarda bulundu.

Kafeye saldırı

Bir başka konuşan da kafeden çıkmasının ardından kısa süre içerisinde saldırıya uğradığını ve orada olsa hareket dahi edemeyeceğini düşündüğünü söyledi. Aynı durum bir başka yerde yaşanınca mekandakilerin yere yatmasını istediğini ve bunun üzerine olay yerindeki müşterinin kendisini şikayet ettiğini dile getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.