Kayserispor Beşiktaş maçında olay: Taraftarlar bir anda birbirine girdi, olaya polis müdahale etti

Kayserispor Beşiktaş maçında olay: Taraftarlar bir anda birbirine girdi, olaya polis müdahale etti
Kayserispor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada tribünde bir anda ortalık karıştı. Taraflar arasındaki kavga polisin müdahale etmesiyle sonlandı.

Süper Lig'in 7’nci haftasında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla ligdeki 5’inci galibiyetini alan siyah beyazlılar puanını 16’ya yükseltirken, ligde 3 beraberlik alan ve henüz galibiyetle tanışamayan ev sahibi Kayserispor ise 3 puanda kaldı.

Beşiktaş'ın galip ayrıldığı karşılaşma esnasında iki takımın taraftarları bilinmeyen bir sebepten ötürü tribünde kavgaya tutuştu.

Beşiktaş taraftarı bilinmeyen bir sebepten dolayı Kayserispor taraftarına tepki göstermeye başladı. Taraflar arasında gerilimin yüklemesiyle büyüyen kavga, Kayserispor ve Beşiktaş taraftarlarının birbirine girmesiyle devam etti.

CAM BÖLME KIRILDI, TARAFTAR AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Şahıs beklenmedik tepki karşısında neye uğradığını şaşırırken eline aldığı tabureyle kendisine saldıran Kayserispor taraftarlarına vurmaya başladı.

O esnada cam bariyer bir anda kırıldı ve üstte duran şahıs kendini tribün koltuklarının üzerinde buldu. Ancak kavga burada sonlanmadı. Şahıslar koltuk üzerinde de birbirine saldırmayı sürdürdü.

GERGİN DOLU DAKİKALAR KAMERADA

Yaşanan gergin dolu dakikalar araya polisin girmesiyle son buldu. Taraftarlar birbirlerinden uzaklaşırken olaya tanıklık eden kişilerin korku ve endişeli gözlerle yaşanan olayı takip ettikleri görüldü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.