Kasımpaşa'nın rakibi Çaykur Rizespor

Kasımpaşa'nın rakibi Çaykur Rizespor
Spor Toto Süper Lig'de 18'inci hafta tamamlanıyor. Bugün oynanacak 4 maçın ilk seansındaki karşılaşmalardan biri Kasımpaşa ve Rizespor arasında. Kritik mücadelenin sonucu merakla bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de ilk yarı sona eriyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan karşılaşmalardan 4'ü bugün oynanacak. Gündüz seansındaki adreslerden biri Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu. Kasımpaşa'nın rakibi Çaykur Rizespor olacak. İki takım da sahadan kazanarak devreyi zaferle tamamlamak amacında.

Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bugün Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca beinconnect.com.tr ve TOD TV'den de seyredilebilecek.

Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11'leri

  • Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Sadık, Omeruo, Yasin, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Ouanes, Fall, Costa
  • Çaykur Rizespor: Tarık, Taha, Aiqulov, Emirhan, Hejer, Olawoyin, Shelvey, Varesanovic, Zeqiri, Benhur, Gaich

Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı öncesi istatistikler

  • Çaykur Rizespor'u konuk ettiği dokuz Süper Lig maçının sadece ikisini kaybeden Kasımpaşa (5G 2B), iki yenilgisini de gol atamadığı karşılaşmalarda 1-0'lık skorlarla aldı (Nisan 2008 & Ocak 2019).
  • Kasımpaşa ile oynadığı son 10 Süper Lig maçının yedisini kaybeden Çaykur Rizespor (2G 1B), 2016/17'de başlayan bu süreçten bu yana sadece Fenerbahçe (10) ve Beşiktaş'a (8) daha fazla mağlup oldu.
  • Evinde oynadığı son 13 Süper Lig maçının hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonucu almayan Kasımpaşa (6G 2B 5M), son iç saha karşılaşmasında Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etti.
  • Çaykur Rizespor, deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçının hiçbirini kazanamadı (2B 3M) ancak son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, üst üste üç dış saha maçında rakibiyle yenişemediği son süreci Nisan-Mayıs 2022 arasında yaşadı.
  • Bu sezon Süper Lig'de hiçbir iç saha maçında gole kapama yapamayan iki takımdan biri olan Kasımpaşa (diğeri İstanbulspor), aynı zamanda seyircisi önünde en fazla gol yiyen ekip konumunda (18). İstanbul ekibi, Çaykur Rizespor'u konuk ettiği son üç maçın ikisinde gol yemedi ve bu süreçte sadece tek gole izin verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.