Karşıyaka Spor Kulübü’nde flaş değişiklik!

Karşıyaka Spor Kulübü’nde flaş değişiklik!
İzmir ekibi Karşıyaka’nın uzun yıllardır sponsoru olan Pınar markası ile iş birliğinin sona erdiği açıklandı!

Uzun süredir devam eden Pınar markası ile Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki sponsorluk anlaşması sona erdi. Kırmızı-yeşilli takımdan yapılan resmi açıklama ile markanın, kulübün isim hakkı sponsorluğundan çekildiği belirtildi.

Karşıyaka Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajla, Yaşar Holding ve Pınar markasının kulüple olan iş birliklerini sonlandırdığı duyurulurken, yeni bir sponsor arayışında olduklarını açıkladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Uzun yıllardır Karşıyaka Spor Kulübü’ne her anlamda paha biçilemeyecek kadar destek sağlayan, özellikle basketbolda Türkiye’nin sayılı birlikteliklerinden birine imza attığımız Yaşar Holding ve Pınar markası, isim hakkı sponsorluğundan çekileceğini belirtmiştir.

Başantrenörümüz Ufuk Sarıca’nın bildirimleri ışığında 2024-2025 sezonu için dört dörtlük bir takım kurma hedefiyle yola çıktık. Bu noktada altı yabancı oyuncu transferimiz ile birlikte yerli rotasyonumuz çok iyi bir şekilde tamamlandı. Hedefleri olan, basketbol kültürümüze yakışır bir takım oluşturmuşken, böyle bir tarihte bu haber ile karşılaşmak, camiamızı derinden üzmüştür.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün kapısı her zaman Yaşar Ailesi’ne açıktır. Bunun aksi hiçbir zaman, hiçbir şart altında düşünülemez. Bununla birlikte; sorumluluklarımız gereği, Yönetim Kurulu olarak bu zor şartlarda hızlı aksiyon almamızın elzem olması sebebiyle yeni sponsorlukların arayışına girilmiştir.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.