Karagümrük nefes almak istiyor

Karagümrük nefes almak istiyor
Bu akşam Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Vavacars Fatih Karagümrük'te hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Kırmızı siyahlılar güçlü rakibini yenerek kümede kalmak adına önemli bir adım atmak amacında.

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasını Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma ile açacak olan VavaCars Fatih Kargümrük, Pendikspor karşısında aldığı 3 puanın devamını getirmek istiyor. Haliç derbisi olarak adlandırılan mücadeleden galip ayrılmayı hedefleyen kırmızı siyahlılarda üst üste 2 galibiyetin getireceği moralle ilerleyen haftalara da umutla bakılmak isteniyor.

En golcü isim gitti

Fatih Karagümrük'ün bu akşam oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesinde en golcü isim konumunda bulunan Serdar Dursun takımdan ayrılarak Fenerbahçe'ye döndü. Kendisinden sonra en çok gol atan isim Güven Yalçın'dı. Yıldız isim geçen hafta Emre Mor ile birlikte Pendik karşısında galibiyeti getiren isim olmuştu.

Puanlar birbirine çok yakın

Her ne kadar küme düşme hattında bulunsa da alacağı bir galibiyetle Karagümrük'ün orta sıralara yükselme ihtimali de bulunuyor. Belki de 8 ve 9'uncu sıradaki Başakşehir ile Sivasspor'un dahi bu mücadeleye gireceği sıralamada ne zaman ne olabileceği kestirilemiyor. Bu da hem heyecanı hem de stresi beraberinde getiriyor. Şota Arveladze ve öğrencileri hata yapmadan evine dönmek istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.