Karagümrük galibiyet için Sivasspor karşısında

Karagümrük galibiyet için Sivasspor karşısında
Trendyol Süper Lig'de 12'inci hafta maçları bugün devam ediyor. Fatih Karagümrük sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de yeni hafta dün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Heyecan bugün sürecek. Günün ikinci maçında Fatih Karagümrük ile Sivasspor kozlarını Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda paylaşacak. İki ekibin de tek hedefi karşılaşmadan galip ayrılmak. Zorlu mücadele 16.00'da başlayacak.

Murat Erdoğan yönetecek

Bugün oynanacak olan Fatih Karagümrük Sivasspor maçında Murat Erdoğan görec yapacak. Hakan Yemişken ve Hakan Karabacak yardımcılıklarını üstlenecek. Dördüncü hakem ise Alparslan Şen olacak.

Karagümrük son 3 maçta yenilmedi

Bugün sahasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Fatih Karagümrük, 3on 3 karşılaşmadan mağlup ayrılmadı. Adana Demirspor'u yenen kırmızı siyahlılar, Trabzonspor'a gol izni vermeyip 0-0 berabere kalırken Konya deplasmanında Konyaspor'dan da 1 puan almayı başardı. Bugün de en az 1 puanla sahadan ayrılmak amacında.

Karagümrük Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bugün oynanacak olan Fatih Karagümrük Sivasspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Karagümrük Sivasspor maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'e döndüğü 2020/21'den bu yana iç sahada yenilmediği takımlar arasında Sivasspor'dan (3 maç; 2G 1B) daha fazla konuk ettiği tek rakibi Hatayspor (4 maç).
  • Fatih Karagümrük'e rakip olduğu son üç lig maçını kazanamayan Sivasspor (1B 2M), daha önceki beş karşılaşmayı kaybetmemişti (4G 1B).
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçında gol yemeyen Fatih Karagümrük (1G 1B), daha uzun bir gole kapama serisi yakaladığı son dönemi Şubat-Mart 2022 arasında yaşadı (4 maç) ve bu seri esnasında Sivasspor'u konuk ettiği karşılaşmayı 1-0 kazandı (Şubat 2022).
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son iki maçını kazanan Sivasspor, dış sahada üst üste üç galibiyet aldığı son dönemi Mart-Nisan 2021 arasında Rıza Çalımbay yönetiminde yaşadı.
  • Süper Lig'de oynadığı son üç maçta 5 puan kazanan Fatih Karagümrük (1G 2B), sezonun ilk sekiz haftasında topladığı puanı geride bırakmayı hedefliyor (6; 1G 3B 4M).

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.