Kadıköy'de kritik görüşme! Yıldız oyuncunun geleceğine karar verilecek

Kadıköy'de kritik görüşme! Yıldız oyuncunun geleceğine karar verilecek
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, transfer çalışmaları kapsamında kadrosundaki oyuncuları için de karar almaya başlıyor. O isimlerden biri de Samet Akaydin oldu. Yıldız isim içimn gelen teklifler konusunda karar verilecek.

Sezonun ilk yarısını liderlik koltuğunda tamamlayan Fenerbahçe, ikinci devrede performansını sürdürerek şampiyonluğa uzanmak ve uzun süre sonra mutlu sona ulaşmak amacında. Sarı lacivertliler kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına yeni hamleler yapılacak. Ayrıca mevcut isimler hususunda da gelecekleri için karar verilecek. Gönderilmesi gündemdeki oyunculardan Samet'in durumu bugün masaya yatırılacak.

Montella veto etti

Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefi haline gelen Samet Akaydın için Rusya'dan aldığı teklifler sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 kadrosunda yer vermek istediği öğrencisinin bu ülkeye gitmemesi konusunda taviyede bulundu. Samet de hocasını dinleyerek şimdilik geri çevirdi.

Bugün görüşülecek

Bir süredir transfer gündeminde bulunan Samet Akaydin için bugün menajeri ve yönetim masaya oturacak. Gelen teklifler hususunda görüşme sağlanacak ve değerlendirmelerde bulunulacak. Takımda artık şansı olmadığını düşünen deneyimli stoper, ayrılığa sıcak bakıyor. Taraflar 17.00'de bir araya gelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.