Juventus’ta “10 numara” Kenan Yıldız’a emanet!

Juventus’ta “10 numara” Kenan Yıldız’a emanet!
İtalyan devi Juventus milli futbolcu Kenan Yıldız’ın sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı. Siyah-beyazlı kulüp Yıldız’a 10 numaralı formayı teslim etti.

Juventus’ta forma giyen A Milli Futbol Takımı’nın genç futbolcusu Kenan Yıldız, takımıyla sözleşme uzattı. Juventus ile 2029 yılına kadar anlaşma sağlayan Yıldız, bundan sonra 10 numaralı forma altında ter dökecek.

10 numara Kenan’a emanet!

Juventus’un sosyal medya hesaplarından duyurulan iç transfer haberiyle hem Kenan Yıldız’ın sözleşmesinin 5 yıl daha uzatıldığı hem de ünlü forvete “10 numaralı” formanın teslim edildiği açıklandı.

“Juventus projesinin merkezinde”

İtalyan ekibinden konuya dair yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Kenan Yıldız, Juventus projesinin merkezinde yer aldığını kanıtladı ve Juventus'la sözleşmesini yeniledi. 2005 doğumlu Türk yetenekle olan sözleşmenin Haziran 2029'a kadar uzatıldığı resmiyet kazandı. Ayrıca Kenan, bugünden itibaren 10 numaralı formayı giyecek."

Mutluluğunu paylaştı

Sözleşmeye imza atmasının ardından ilk kez konuşan Kenan Yıldız, Juventus taraftarına seslenerek mutluluğunu paylaştı.

Hayranı olduğu Del Piero’nun formasını kaptı!


19 yaşındaki Kenan Yıldız’ın giyeceği on numaralı forma daha önce milli futbolcunun da hayranı olduğunu her fırsatta dile getirdiği İtalyan yıldız futbolcu Alessandro Del Piero’nun yanı sıra Roberto Baggio ve Platini gibi isimler tarafından giyilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.