Jean-Pierre Nsame kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Jean-Pierre Nsame kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
 DAMGA Editörü
Maxi Gomez'İ göndermeye hazırlanan Trabzonspor'da forvet mevkisi için adı geçen isimlerden biri de Jean-Pierre Nsame oldu. Peki, Jean-Pierre Nsame kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni sezondaki ilk derbiden hüsranla ayrılan Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Yeni takviyelerini Rizespor maçına yetiştirmek için dört koldan çalışan Karadeniz temsilcisi birçok oyuncuyla temaslarını sıklaştırırken kulüplerini de ikna edebilme kadına toplantılarını sıklaştırdı. Bruno Petkovic'in ilk sırada yer aldığı listede Jean-Pierre Nsame'ın da bulunduğu öne sürüldü. Kendisi hakkında internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor.

Bjelica'dan açıklama geldi

Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, takviye yapacakları sayıyı açıklayarak iyi bir santrfor alacaklarını söyledi. Hırvat teknik adam; "3 oyuncunun daha kadromuza katılmasını bekliyoruz. Bunlar katıldığında daha iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor taraftarının rahat olması gerektiğini söyleyebilirim. Elimizde tüm planlarımız mevcut. Bir santrafor olmazsa başka bir santrafor aramıza katılacak. Elimizde 10 kişilik bir liste var, kaliteli biri aramıza katılacak” ifadelerine yer verdi.

Listede Nsame var

Ayladır Bruno Petkivc'in peşinden koşan ve Bjelica'nın özel ilişkisinin bulunduğu 28 yaşındaki golcüyü artık renklerine bağlamak isteyen yönetim, olumsuz sonuç halindeki hedefini de belirledi. Young Boys'ta forma giyen Jean-Pierre Nsame listeye eklendi.

Jean-Pierre Nsame kimdir?

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunduğu iddia edilen isimlerden biri olan Jean-Pierre Nsame, 1 Mayıs 1993 tarihinde Kamerun'un Douala kentinde doğdu. 30 yaşında. Futbola ise Fransa'da başladı. Angers SCO alt yapısına adım attıktan sonra burada profesyonel oldu. Carquefou ve Amiens SC'de kiralık oynadıktan sonra İsviçre'nin Servette takımına transfer oldu. Buradaki performansı herkesi ektiledi ve Young Boys 900 bin euro karşılığında bonservisini aldı. 5 sezon forma giydikten sonra 1 sene Venezia'da kiralık oynadı. Geçen sezon takıma geri döndü. 1.88 boyundaki forvet atletik yapısıyla ön plana çıkıyor.Bu sezon çıktığı 5 maçta 4 gol attı ve 1 asist yaptı. Kamerun Milli Takımı için 4 kez sahaya çıktı. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro.

1e53f5bf-d9c7-42a7-adb7-aef242d33745.webp

fbb3veceq1p9roknl7n6ae.webp

kynlx154rq567zq98e7fhhq7dqxehpr9-1612359327458.jpg

venezia-nsame-sito.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.