İsmail Kartal'ın beğenmediği yıldıza İngilizler talip oldu

İsmail Kartal'ın beğenmediği yıldıza İngilizler talip oldu
Sezonun ilk transferi olarak İstanbul'a getirilen Ryan Kent, ayrıldığı Glasgow Rangers'ta iyi işler yapmış ve taraftarların da çok sevdiği bir isim haline gelmişti. İngiliz futbolcu yeni teknik direktörü İsmail Kartal'ın gözüne girmeyi başaramadı.

Lider Fenerbahçe'de kazanılan Karagümrük maçının sevinci yaşanırken 3 maç sonra galip gelmek de oyuncuları ekstra motive etti. Sarı lacivertliler gözünü Avrupa mesaisine dikerken oynanacak iki karşılaşma bu sezonki akıbetini de belirleyecek. İsmail Kartal ve öğrencilerinin tek hedefi grubu lider tamamlayarak yoluna devam edebilmek. Diğer yandan transfer gelişmeleri de yaşanıyor.

Ryan Kent'e talip var

Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek yıllar sonra sevinç yaşayan Fenerbahçe, yeni senenin ilk transferi olarak Ryan Kent'in imza attığını duyurmuştu. İngiliz futbolcunun kontratının bitişi sonrasında serbest statüden anlaşma sağlanmıştı ve ilk imza kendisine attırılmıştı. Ancak gelinen süreçte neredeyse sona erecek ilk yarıda henüz istediği şansı bulamayan kanat oyuncusunun ayrılması gündeme geldi. Ülkesinden birkaç takımın devrede olduğu Ryan Kent'in adresi ocak ayında değişebilir.

3 gol katkısı var

Sezon başından bu yana toplamda 560 dakika forma giyen Ryan Kent, söz konusu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Bu katkıların hepsini de Konferans Ligi arenasında yaptı. Ligde ise 7 karşılaşmada 134 dakika süre aldı ancak fileleri havalandıramadı ve arkadaşlarına gol pası veremedi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.