İsmail Kartal'a büyük tepki var! İstifası isteniyor

İsmail Kartal'a büyük tepki var! İstifası isteniyor
Pazar akşamı ağırladığı Corendon Alanyaspor karşısında 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe, liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Sarı lacivertlilerde Teknik Direktör İsmail Kartal'a büyük tepki var. İstifası isteniyor.

Trendyol Süper Lig'de lider girdiği 25'inci haftadan Corendon Alanyaspor beraberliği ve 2 puan kayıpla ikinci sıra ile çıkan Fenerbahçe, koltuğu Galatasaray'a kaptırdı. Karşılaşma sonrasında hedefteki isim ise İsmail Kartal oldu. Deneyimli teknik adam için sosyal medyada istifası istendi, farklı antrenörlerin isimleri yazılarak takıma gelmesi dilendi.

Kısıtlı kadrolarla puan aldı

Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir mücadele için sahaya çıkan Corendon Alanyaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke, kısıtlı kadrolarla aldığı puanlarla dikkat çekti. Genç teknik adam geçen sezon da İstanbulspor ile Kadıköy'de 3-3 berabere kalarak kritik 1 puan almayı başarmıştı. Pazar da yine güçlü rakibine karşı 2-2'lik sonuçla sahadan ayrıldı. Bu durum Fenerbahçe'de tepki ile karşılandı.

Kent tepkisi

Sarı lacivertlilerde gönderilmesi gündemdeyken takımda kalan ve sözleşmesinin dondurulması veya lisans çıkarılmaması gündemde olan Ryan Kent'in bir anda Alanyaspor maçında oyuna girmesi herkesi kızdırdı. Takımın gole ve farkı açmaya ihtiyacı olduğu dakikalarda Dzeko oyundan çıktı, yerine geldiği günden bu yana performansıyla herkesi şaşırtan Ryan Kent girdi. İngiliz kanat oyuncusu için iskoçya'da dahi "İsmail Kartal buzdolabından çıkardı" yorumları yapılırken kararı sorgulandı. Taraftarlar da bu değişikliğe anlam veremediğini ifade eden çok sayıda mesaj gönderdi.

"Psikolojik üstünlük" tartışması sonrası liderlik gitti

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçtiğimiz ay bir basın toplantısında rakipleri Galatasaray'a gözdağı vererek; "Biz lideriz psikolojik üstünlük bizde" açıklamasında bulunmuştu. Ancak Kanarya artık ezeli rakibinden geride ve daha fazla puana ihtiyacı var.

İsmail Kartal istifa edecek mi?

Taraftarların sosyal medyada tepki gösterdiği İsmail Kartal'ın geleceği de tartışma konusu haline geldi. Jesus sontası göreve gelen ve ortalaması ile en verimli dönemini geçiren deneyimli teknik direktör ile ilgili olarak yönetim ise çok güvendiği hocasını en azından sezon sonuna kadar takımın başında tutmakta kararlı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.