Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'i kaptıran Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'i kaptıran Beşiktaş'tan transfer açıklaması
Halil ve Tadic transferlerinde rakiplerinden adeta tarihi çalım yiyen Beşiktaş'ta yükselen tepkiler ardından açıklama geldi. Kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ, sabırlı olunması gerektiğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş, ilk maçında Augsburg ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan goller olduğu sürede 1-1 devam ederken siyah beyazlı taraftarların attığı havai fişekler nedeniyle yarıda kaldı. Şenol Güneş ve ekibi öğrencilerini hazırlamaya devam ederken diğer yandan gözler transferde. Gündemdeki isimlerden alınamayan olumsuz yanıtların ardından iki ezeli rakipten yenen tarihi çalım, camiada tepkileri de beraberinde getirdi. Kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ, söz konusu süreçle ilgili açıklamada bulundu.

Tadic ve Halil'de şok!

Beşiktaş'ın bir süredir görüştüğü iki futbolcu Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'te imzaların atılmaması ve üstüne iki ezeli rakibe son anda kaptırılması bardağı taşıran son damla oldu. Bazı taraftarlar dün Vodafone Park'a giderek protestoda bulundu. Sırp yıldız Fenerbahçe ile sözleşme imzalarken milli futbolcu ise eski takımı Galatasaray'a döndü.

Kocadağ'dan açıklama

Bugüne kadar sadece Somaspor'dan Emrecan Bulut'u renklerine bağlayabilen Beşiktaş'ta Kocadağ, “Beşiktaş’ın ihtiyacı olan transferleri mutlaka yapacağız. Taraftarların endişe etmesine gerek yok. Transfer çalışmalarımız yoğun biçimde sürüyor. 1-2 gün içinde 2 sürpriz futbolcuyla daha anlaştığımızı açıklamayı planlıyoruz” dedi.

Pereyra ve Amartey bekleniyor

Bu arada Beşiktaş’ın her konuda anlaşma sağladığı Arjantinli orta saha oyuncusu Roberto Pereya’nın en geç yarın İstanbul’a gelerek sözleşme imzalaması ve ardından siyah beyazlı takıma katılması bekleniyor. Ayrıca Amartey'in de yine vize sorunlarını hallederek kendisini siyah beyazlılara bağlayacak kontratı imzalaması yüksek olasılık olarak gözüküyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.