Hakim Ziyech'in bonservisi alınacak mı? Galatasaray'da karar veriliyor

Hakim Ziyech'in bonservisi alınacak mı? Galatasaray'da karar veriliyor
Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden Galatasaray, transfer konusunda da rotasını belirlemek üzere girişimlere başladı. İlk konulardan biri de Hakim Ziyech. Faslı yıldızın geleceği hakkında nasıl bir yol izleneceği bellrlendi.

Galatasaray'ın bu sezon başında kadrosuna kattığı yıldızlardan biri olan Hakim Ziyech, sakatlık sorunu nedeniyle ilk etapta fazla katkı verememişti. Ancak Okan Buruk'un doğru zamanı bekleme arzusu ve tam sonuç alma konusunda fayda getirdi. Manchester United karşısında eski günlerine dönüş sinyali veren Faslı futbolcunun sezon sonu bitecek olan kontratının uzatılıp uzatılmayacağı veya takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Bonservisi 15 milyon euro

Chelsea'nin 40 milyon euroluk bonservisle kadrosuna kattığı Hakim Zİyech için Galatasaray kiralamak adına herhangi bir ücret ödemedi ancak satın alma opsiyonu 15 milyon euro olarak belirlendi. Eğer performansından memnun kalınırsa bu seçenek devreye girecek şekilde yapılan anlaşma için yaz dönemi bekleniyor. Karar yine Okan Buruk ve ekibinde olacak. Eğer aynı paraya daha genç ve potansiyelli biri bulunabilirse rota buraya da dönebilir. Yaşı 31 olan deneyimli yıldızın takıma getireceği muhtemel katkıdan emin olunursa bonservisi de alınabilir.

Yazın görüşülecek

Performansıyla herkesi kendine hayran bırakan, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçilen ve adını Avrupa manşetlerine taşıyan Hakim Ziyech için yazın görüşmeler başlayacak. Öncelik Afrikalı futbolcuda olacak. Ardından her ne kadar 15 milyon euroluk opsiyon bulunsa da indirim yapılması konusunda İngiliz ekibiyle temasa geçilecek.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.