Georgiy Sudakov'dan Galatasaray açıklaması: 6 ay veya 1 yıl sonra...

Georgiy Sudakov'dan Galatasaray açıklaması: 6 ay veya 1 yıl sonra...
Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Shakhtar Donetsk'in yıldızı Georgiy Sudakov, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Shakhtar formasıyla adından söz ettiren bir performans gösteren Georgiy Sudakov, birçok takım gibi Galatasaray'ın da listesindeydi. Ukraynalı yıldız geleceğine dair açıklamada bulunarak 40 milyon euroluk teklifin reddedildiğini söyledi.

Shakhtar fazlasını istiyor

Napoli ve Juventus'tan teklif geldiğini söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray, Manchester City veya Barcelona... Bu takımlarla yapılan görüşmeler hakkında bir bilgim yok. Ancak Juventus ve Napoli'den resmi teklifler geldiğini biliyorum. Shakhtar, Napoli'den gelen 40 milyonu reddetti. Bunu bana Sergei Anatolyevich Palkin (Kulüp CEO'su) söyledi. Elbette başlangıçta üzüldüm ama sonra kulübün neden reddettiğini anladım. Henüz her şeyimi vermedim ve kulüp belli ki satışımdan daha fazlasını elde etmek istiyor" dedi.

6 ay veya 1 yıl içinde Avrupa sözü

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini bu nedenle uzattığını söyleyen genç futbolcu, "Bu yüzden daha yüksek maaş ve daha iyi koşullarda sözleşmemi 6 ay daha uzatarak 2028 kış dönemine kadar yenilemeyi kabul ettim çünkü sözleşmem yaz aylarına kadardı. Bazıları Shakhtar'ın bana bir kemik attığını söyledi ama durum öyle değil. Uygunsuz konuşuyorlar. Ancak Palkin bana altı ay ya da bir yıl içinde Avrupa'ya gideceğimi söyledi. Ona ve başkana güveniyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.