Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için büyük piyango! Ülkesinden beklediği teklif geliyor

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için büyük piyango! Ülkesinden beklediği teklif geliyor
Sezon başında kiralandığı Aston Villa'da performansıyla hayal kırıklığı yaratan Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi merakla bekleniyordu. İtalyan kanat oyuncusu için beklediği teklif sonunda geliyor. Ülkesinden dev takım talip oldu.

Geçen sezon geldiği Galatasaray'da yakaladığı çıkışla adından söz ettiren ve geride kalan yaz aylarında da Aston Villa'ya yüksek kiralama bedelinin yanı sıra 40 milyon euro civarındaki satın alma opsiyonu ile gönderilen Nicolo Zaniolo, bordo mavili ekip için beklenen performansı ortaya koyamadı. İtalyan futbolcu geçtiğimiz günlerde ülkesinde yeni bir şansı hak ettiğini ve Serie A'da oynamak istediğini dile getirmişti. Dileği gerçek olacak gibi görünüyor.

Napoli devrede

Serie A ekiplerinden Napoli, yeni sezonda inşa edeceği kadrosu için Zaniolo'yu listesine yazdı. İtalyan temsilcisi, Galatasaray'ın belirlediği bonservisin yanı sıra Victor Nelsson'un da alımını gerçekleştirmek üzere oturacağı pazarlık masasında iki ismin işini bitirmeyi hedefliyor. Genç futbolcu ise ülkesine dönmenin hayallerini kuruyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.