Galatasaray'ın konuğu Karagümrük

Galatasaray'ın konuğu Karagümrük
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bu akşam Karagümrük ile evinde karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar bu maçı da kazanarak moralle Kadıköy'deki derbiye gitmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bu akşam Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Sarı kırmızılılar 40 puanla girdiği haftadan zaferle çıkarak Kadıköy'deki derbiye moralli ve hazır gitmenin planlarını yaparken kırmızı siyahlılar ise güçlü rakibine karşı deplasman galibiyeti almak amacında. Kritik randevunun sonucu da sabırsızlıkla bekleniyor.

Galatasaray Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam RAMS Park'ta oynanacak olan Galatasaray Karagümrük maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadele Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Karagümrük maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Bu sezon Süper Lig'de boy gösteren takımlar arasında Galatasaray'ın iç saha mağlubiyeti yaşamadan Fatih Karagümrük'ten (7G 3B) daha fazla ağırladığı tek rakibi Konyaspor (22 maç). Sarı-kırmızılılar (2B) son 21 iç saha maçında puan kaybettiği tek karşılaşmayı Karagümrük ekibine karşı oynadı (3-3; Nisan 2023).
  • Süper Lig tarihinde en fazla yenildiği (11) ve gol yediği (35) rakibi Galatasaray olan Fatih Karagümrük, son altı karşılaşmadan 6 puan çıkardı (1G 3B 2M) ve daha önceki 12 maçta topladığı puanı geride bıraktı (5).
  • Evinde oynadığı son dokuz Süper Lig maçını da 2+ gol atarak kazanan Galatasaray (toplam 24 gol), bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Kasım 2017-Mayıs 2018 arasındaki dönemde yaşadı (12G).
  • 2023/24'te Süper Lig deplasmanlarında oynadığı yedi maçın sadece birini kazanan Fatih Karagümrük (2G 4M), tek galibiyetini sezonun ilk dış saha karşılaşmasında İstanbul Başakşehir'den aldı (2-0).
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son 11 Süper Lig maçını kaybetmeyen Galatasaray (10G 1B), daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Eylül 1970-Eylül 1973 arasındaki yaşadı (12 maç).

Galatasaray Karagümrük maçı muhtemel 11'leri

  • Galatasaray: Günay, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.
  • Fatih Karagümrük: Emre, Veseli, Ceccherini, Biraschi, Levent, Shukurov, Mendes, Feghouli, Eysseric, Can Keleş, Güven Yalçın.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.