Galatasaray'ın istediği Luan Cândido kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray'ın istediği Luan Cândido kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Sol bek arayışlarına devam eden Galatasaray'da birçok isim gündemde. Angelino'nun gitmesini bekleyen Cimbom, kısa bir süre içerisinde yeni yıldızını takıma kazandırmak istiyor. Listedeki isimlerden biri de Luan Candido. Peki, Luan Candido kimdir?

Sezonun en önemli karşılaşmalarından birine bu akşam çıkacak olan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftasının kapanış maçında İstanbulspor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılılar sahadan galibiyetle ayrılmak isterken diğer yandan transfer çalışmalarına da devam ediyor. Okan Buruk ve öğrencilerinin tek hedefi Fenerbahçe ile aynı puana gelmek. Yönetim de yeni isimler üzerinde çalışıp en kısa sürede imzalar atmak amacında. Listeye eklenen son isim ise Bragantino FC forması giyen Luan Candido oldu. Peki, Galatasaray'ın istediği Luan Cândido kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Angelino'da geri sayım

Bu sezonun ilk transferi biri olarak Galatasaray'a imza atan Angelino, beklentilerin çok altında kalarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. İspanyol sol bek formasını sırasıyla Kazımcan, Abdülkerim, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'a kaptırdı. Satın alma opsiyonunun devreye girmemesi adına kadro dışı kaldı. Şimdi ise 4 kulüple görüşüyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Cimbom sözleşmesini feshedecek.

luan-candido-galatasaray.webp
Luan Candido Galatasaray'ın listesinde

Luan Candido kimdir?

Galatasaray'ın özellikle Fransa odaklı yürüttüğü sol bek operasyonunda Güney Amerikalı isimler de bulunuyor. Onlardan biri de Luan Candido. Tam adı Luan Cândido de Almeida olan Luan Candido, 2 Şubat 2001 tarihinde Brezilya'nın Uba kentinde doğdu. 22 yaşındadır. Defans ve orta sahanın solunda oynamaktadır. Ayrıca Ön liberoda da görev alabilmektedir. Futbola Palmeiras'ta başlamıştır. İlk yurt dışı deneyimi Angelino'nun da forma giydiği RB Leipzig'de gerçekleşmiştir. Aynı grubun sahibi olduğu RB Bragantino'ya önce kiralanmış sonrasında ise 1.5 milyon euroya bonservisi verilmiştir. Kariyerinde çıktığı 129 karşılaşmada 18 gol ve 9 asistlik performans göstermiştir. Alt yaş kategorilerinde Brezilya adına 12 kez mücadele edip 1 defa rakip fileleri havalandırmıştır. Güncel piyasa değeri 6 milyon eurodur ve kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunmaktadır. 2022-2023 sezonunda şubat ayından hazirana kadar sakatlık nedeniyle 22 maç kaçırmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.