Galatasaray'ın gündemindeki Jorginho için Fenerbahçe devreye girdi! Flaş kapışma

Galatasaray'ın gündemindeki Jorginho için Fenerbahçe devreye girdi! Flaş kapışma
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig takımları birçok oyuncu ve kulübüyle görüşmelerde bulunuyor. Listedeki isimlerden biri de Jorginho. Brezilyalı orta saha için Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de devreye girdi.

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, gündemi sarsacak bir hamle yapmak üzere. Galatasaray'ın gündeminde yer alan ve birçok kez Ada basınında adı manşetlere taşınan Jorginho'yu kadrosuna katmak isteyen Cimbom, oyun kurucu rolü için sambacıyı listesine ekledi. Sezon sonu sözleşmesini tamamlayacak süper yıldızın takıma kazandırılması konusunda kulübü Arsenal ile görüşmelere başlayacak.

Hedef Konferans Ligi

Bu sezonki performansıyla önemli bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, kadro kalitesini daha da yukarı çekmek amacında. İlk hamle ise orta sahaya yapılacak. Fred'in yaşadığı sakatlık sonrası eksikliğin bariz şekilde hissedilmesi rotayı buraya çevirtti. İngiltere'den ayrılması muhtemel isimlere yönlenen Kanarya'da Jorginho alınabilecekler arasına eklendi. Bu hamle ile Konferans Ligi hedefi için de çok önemli bir adım atılmış olacak.

1 golü var

Arsenal'de bu sezon istediği süreyi alamayan ve haziran ayında serbest kalma hakkını elinde bulunduran Jorginho 18 karşılaşmada forma giyse de toplamda 10 maçlık süre dahi alamadı. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol atma başarısı gösterdi. Kariyerinde ise 1 Avrupa Şampiyonası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 FIFA Kulüpler Şampiyonası, 1 Süper Kupa, 1 Avrupa Ligi, 1 İtalya Kupası ve 1 İtalya Süper Kupası şampiyonlukları bulunmakta. 31 yaşındaki futbolcunun bonservis değeri 15 milyon euro.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.