Galatasaray'dan yıldız isme teklif! Trabzonspor da devredeydi

Galatasaray'dan yıldız isme teklif! Trabzonspor da devredeydi
Sacha Boey'i Bayern'e satan Galatasaray'da Serge Aurier ile yapılan görüşmeler kulübü sebebiyle rafa kalkmıştı. Şimdi ise farklı bir isim daha gündeme geldi. Trabzonspor'un da istediği yıldız futbolcuya teklif yapıldı.

Ocak ayı transfer dönemini sessiz geçiren ve son günlerde yoğun bir çaba içerisinde olan Galatasaray'da takviyeler için temaslar yoğunlaştı. Sarı kırmızılılar listesine aldığı Serge Aurier ile anlaştıktan sonra kulübünün inadına takılınca görüşmeler tıkandı ve rafa kalktı. Ardından da Trabzonspor'un istediği yıldız isme yönlenildi.

Hedefte Atal var

Serge Aurier'de istediği sonucu alamayan Galatasaray, Trabzonspor'unda teklif yaptığı Youcef Atal için devreye girdi. Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahilleri'nde bulunan sağ bek oyuncusu kulübü Nice tarafından Filistin'e destek vermesi nedeniyle kadro dışı bırakılmış ve sadece 6 maça çıkabilmişti.

gfqavhrwiaachuy.jpg

Sakatlık sicili kabarık

Galatasaray'ın Avrupa kadrosunu belirlemek adına teslim edeceği kadroda Youcef Atal'ı da eklemek istemesi görüşmelerin hızlanmasını sağladı. Erden Timur ve ekibi süreci olumlu sonlandırabilmek adına her şeyi yapıyor. Fakat deneyimli futbolcunun son dönemdeki sakatlıkları dikkat çekiyor. Koroanvirüs haricinde önemli bir süre forma giyemedi ve sahalardan uzak kaldı.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.