Galatasaray'dan orta saha hamlesi! Brozovic için teklif yapılacak

Galatasaray'dan orta saha hamlesi! Brozovic için teklif yapılacak
Orta saha rotasyonuna önemli bir yıldızı katmak isteyen Galatasaray'da gözler Brozovic'e çevrildi. Suudi Arabistan'da istediği mutluluğu yakalayamayan Hırvat futbolcunun kiralanması için uğraş verilecek.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma iddiasını son maça taşıyan ve Süper Lig'de de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, transferdeki agresif ve yıldız dolu harekatıına yine devam edecek. Sarı kırmızılılar, bu kez de Suudi Arabistan'da forma giyen Marcelo Brozovic'in peşine düştü. Devre arası başlamasıyla birlikte girişimler hız kazanacak.

Önce Ndombele gidecek

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer politikasını belirleyen Galatasaray'da öncelikle kontenjan boşaltılması için çaba harcanacak. İlk hedef ise Tanguy Ndombele. Genç teknik adamın tüm şartları zorladığı ancak beklentileri karşılayamayan Fransız yıldızı göndererek yerine farklı bir isimle devam etmek istediği biliniyor. Tottenham ile yapılacak görüşmelerde kiralık anlaşmasının feshi konusunda anlaşılmaya çalışılacak.

Torreira'nın yerine gelecek

Galatasaray'da ön libero mevkisini hem yaratıcılığı ile üst seviyeye çıkaracak hem de mücadelesi ile ön plana çıkabilecek bir isim aranıyor. Torreira'nın ayrılma ihtimali de göz önünde bulunduruluyor takımda kalması da. Menajerlerin önerdiği Hırvat yıldız için tüm şartlar zorlanacak.

Sorun kiralama ücreti

İddiaya göre bu sezona transfer ücretleri ile damga vuran ekiplerden biri olan Al-Nassr, Brozovic için Inter'e 18 milyon euro ödemişti. Devre arasında kiralanması konusunda ise 2-3 milyon euroluk bir beklenti içerisinde. Eğer bu para ödenirse kiralık olarak göndermeye sıcak bakılıyor. Sarı kırmızılılar ise söz konusu bedeli ödemeye yanaşmamakla birlikte 31 yaşındaki yıldızın tüm maaşını karşılamaya hazır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.