Galatasaray'dan Adrien Rabiot bombası! 40 milyon euro...

Galatasaray'dan Adrien Rabiot bombası! 40 milyon euro...
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha yer alabilmek adına bu kulvarda tecrübesi bulunan isimlere yöneldi. Listedeki ilk isim ise Adrien Rabiot.

Hatyaspor'u Icardi'nin golü ile 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Kalan 7 haftayı da kayıpsız atlayarak sezon sonunda kupayı kaldırmak isteyen Cimbom'da transfer mesaisi de bir hayli yoğun devam ediyor. Başkanvekili Erden Timur'un liderliğinde süren temaslarda Şampiyonlar Ligi deneyimi bulunan yıldız isimlere yönelindi. Birçok ismin bulunduğu listede Adrien Rabiot var.

Kontratı bitiyor

Kariyerinde daha önce PSG'de de oynayan ve şu an Juventus forması giyen Adrian Rabiot, istikrarlı yapısıyla tanınan bir isim. Bu sezon 26 karşılaşmaya çıkıp 4 gol atan ve 3 de asist üreten Fransız futbolcunun 2024 yazında kontratı sona eriyor. Torino'da kariyerine devam edip etmeyeceği merak konusu olan 29 yaşındaki futbolcu için Cimbom devreye girecek. Okan Buruk da kendisi için olumlu rapor verdi. Yönetimin şampiyonluk kazanılması halinde kesenin ağzını açması ve tecrübeli tekik adama jest yapması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.