Galatasaray'da yıldız oyuncuya ceza yolda! Sözleşmesi dahi feshedilebilir...

Galatasaray'da yıldız oyuncuya ceza yolda! Sözleşmesi dahi feshedilebilir...
Süper Lig'de Beşiktaş'ı yenerek zirve yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da büyük sevinç yaşanırken yıldız isimlerden birine ceza kapıda. Her ihtimal düşünülüyor. Sözleşme feshi dahil...

Geçen sezon başında Galatasaray'ın en sükseli transferlerinden biri olan Sergio Oliveira, performansıyla herkesin sevgisini kazanmış ve şampiyonlukta da büyük rol oynamıştı. Portekizli futbolcu bu sene ise hem yedek kulübesinden çok fazla çıkamadı hem de yaşadığı sakatlığın ardından maç formunu yakalamaya çalıştığı dönemde Teknik Direktör Okan Buruk ile yaşadığı gerginlik nedeniyle gündeme oturdu.

2 yıl kontratı var

AS Roma'dan transfer edilen ve 4 yıllık sözleşme imzalayan Sergio Oliveira'nın haziran ayından itibaren 2 senesi kalıyor. 2 milyon 750 bin euro kazanması için imza atılan yıldız futbolcunun kalan kontratının feshedilmesi dahil tüm cezai işlemler üzerinde duruluyor. Okan Buruk'un çalışmak istemediği deneyimli futbolcu teklif gelirse de direkt gönderilecek.

Kadroya alınmamıştı

Uzun süreli sakatlığından sonra sahalara geri dönen Sergio Oliveira, Okan Buruk ile yaşadığı sorunun ardından herhangi bir sakatlık veya kötü bir durumu olmamasına rağmen Beşiktaş maçının kadrosunda kendine yer bulamamıştı. Karşılaşmadan galip ayrılan Cimbom'da söz konusu gündem ilk sıraya alındı. Karar bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.