Galatasaray'da yerli operasyonu! Yıldız isim listeye eklendi

Galatasaray'da yerli operasyonu! Yıldız isim listeye eklendi
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray, transfere de odaklanmış durumda. Sarı kırmızılılar diğer yandan transfere de odaklanmış durumda. Yerli isimler de büyük önem kazandı ve Oğuz Aydın listeye eklendi.

Sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Galatasaray, kalan 8 karşılaşmasını da kazanmak adına sahaya çıkacak. Sarı kırmızılılar bir yandan da transfere odaklanmış durumda. Mevcut oyuncuların bir bölümünün sözleşmeleri uzatılmak üzere. Ayrıca özellikle yerli futbolcuların gelecek sezondan itibaren daha da değer kazanması üzerine rotasını Türk vatandaşlığı bulunan isimlere çeviren yönetim, Oğuz Aydın'ı gündemine aldı.

Futbol hayatına AZ Alkmaar'da başlayan ve buradan Bucaspor'a transfer olan Oğuz Aydın, Karacabey formasını dak iralık olarak giydi. 2021'den bu yana da 235 bin euroya transfer olduğu Alanyaspor'un formasına giyiyor. Bu sezon çıktığı 31 maçta 8 gol atıp 5 de asist yaptı ve 2 bin 84 dakika sahada kaldı.

Galatasaray yönetimi de 2.3 milyon euro güncel piyasa değeri bulunan ve Trabzonspor'un da istediği Oğuz için harekete geçecek. Sezonun sona ermesiyle birlikte görüşmelerin başlaması ve Akdeniz ekibinin ise kapıyı 5 milyon eurodan açması bekleniyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.