Galatasaray'da Serge Aurier şoku! Serge Aurier ne zaman oynayacak?

Galatasaray'da Serge Aurier şoku! Serge Aurier ne zaman oynayacak?
 DAMGA Editörü
Sarı kırmızılı ekibin Nottingham Forest'tan kiraladığı Serge Aurier'in sakatlığı sonrasındaki durumu netleşti. Peki, Serge Aurier ne zaman sahalara dönecek ve oynayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın devre arası transferlerinden biri olarak İngiltere'den kiraladığı Serge Aurier, ülkesinde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda Trabzonsporlu Pepe ve Gaziantep FK'nın kanat oyuncusu Max Gradel ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Deneyimli bek için milyonlarca taraftar oldukça sabırsızdı ancak finalden kalan sakatlığı sonrasında kulüpten açıklama yapılarak dönüş tarihi için gün verildi. Peki, Serge Aurier ne zaman sahalara dönecek ve oynayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

İkinci derece zorlanma ve kanama tespit edildi?

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye’ye geldiğinde yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Serge Aurier ne zaman sahalar dönecek?

Okan Buruk, teknik heyet, yönetim ve taraftarın büyük beklentiler içinde olduğu Serge Aurier'in bir ay sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.