Galatasaray'da Ndombele yerine 3 aday gündemde!

Galatasaray'da Ndombele yerine 3 aday gündemde!
Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılılar Avrupa Ligi'nde iddialı bir konuma gelmek ve lig yarışını önde kapatabilmek adına kolları sıvadı. Ayrılması muhtemel Ndombele yerine 3 aday var.

Şampiyonlar Ligi'nin 6'ıncı haftasında kader maçına çıkan Galatasaray, Kopenhag deplasmanından 1-0 yenik dönerek Avrupa yoluna Avrupa Ligi'nden devam etme hakkı kazandı. Bir üst tura yükselebilmek için oynadığı kritik mücadelede Lukas Reiff Lerager'in golüne engel olamayan Cimbom artık yeni rakibini bekleyecek. Diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Ndombele'nin yerine 3 isim gündemde.

Yeniden karşılaşabilir

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri de belli oldu. Buna göre sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaştığı Molde ile yeniden eşleşebilir. İşte tüm liste...

  • Freiburg / West Ham
  • Marsilya / Brighton
  • Betis / Rangers / Sparta Prag
  • Sporting Lizbon
  • Toulouse / U. St. Gilloise
  • Rennes / Villarreal
  • Slavia Prag / Roma
  • Karabağ / Molde

Ndombele ayrılıyor

Bu sezonun en flaş transferlerinden biri olarak Tottenham'dan kiralanan Tanguy Ndombele için süre sona erdi. Okan Buruk'un kesinlikle kadroda düşünmediği Fransız orta saha oyuncusu için kulübüyle görüşülecek. Eğer olumlu bir sonuç çıkmazsa sezon sonuna kadar alacağı olan paranın ödenerek fesih yapılması bekleniyor.

3 aday var

Ndombele'yi göndererek burada bir boşluk ve yabancı kontenjanı hakkı açacak olan Galatasray'ın listesinde 3 futbolcu bulunuyor. Arsenal'de forma giyen Thomas Partey, sezon başı istenen Bodo Glimtli Albert Gronbaek ve Al Nassr'den Brozovic Aslan'ın gündeminde.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.