Galatasaray'da Hakim Ziyech dönemi sona eriyor! Yeni adresi Amsterdam mı olacak?

Galatasaray'da Hakim Ziyech dönemi sona eriyor! Yeni adresi Amsterdam mı olacak?
Sezon başında Chelsea'den kiralanan Hakim Ziyech'ten beklentiler çok yüksekti ancak Faslı oyuncu hayal kırıklığı yaşattı. Maaşını alamadığı yönündeki iddiaların ardından eski takımı Ajax'a döneceği iddia edildi. Menajeri de açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın bu sezonki en önemli transferlerinden biri olarak 2. haftada oynanan Trabzonspor karşılaşması sonrasında KAP'a bildirilip statta duyurusu yapılan Hakim Ziyech, milyonlarca taraftarın kalbinde yer edinmişti. Manchester United karşısında sergilediği performansla eski günlerine geri dönme sinyali veren Faslı futbolcu, Pendik mücadelesinde de çok güzel bir gole imza atmıştı. Samsunspor maçında asist yapıp Başakşehir karşılaşmasında da fileleri sarsmıştı. Ancak hem genel olarak ilk yarıda hem de maaşının karşılığını veremeyen yıldız ile yollar ayrılacak gibi gözüküyor.

Steijn açıklamıştı

Ziyech'in efsaneler arasında yer aldığı eski kulübü Ajax'ta çalışan ancak alınan kötü sonuçlar sonrası görevden alınan Maurice Steijn; "Hakim Ziyech gündeme geldi. Ancak Sven Mislintat hem eski Ajaxlılardan hem de Hollandalı futbolculardan uzak durmuştu" ifadelerini kullanmıştı.

Ziyech'in menajeri: İstediğimiz gibi gitmiyor

Gazeteci Ayhan Şensoy'un haberine göre Faslı yıldızın menajeri; "Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi. Kulüple konuştuk. Bize zorluk çıkarmayacaklar" ifadelerini kullandı.

Ajax'a mı dönecek?

İstediği sonuçları alamayan ve ezeli rakiplerinin gerisinde kalan Ajax'ta taraftara heyecan getirecek bir isim üzerinde çalışılıyor. Onlar arasında da Hakim Ziyech bulunuyor. Eski futbolcusunu yeniden Amsterdam'a getirmeyi planlayan Hollanda ekibi, 31 yaşındaki oyuncunun durumuna göre girişimde bulunacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.