Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı! Şimdi ne olacak?

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı! Şimdi ne olacak?
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde bulunan Galatasaray'a transferde kötü haber geldi. İşte detaylar...

Sezon sonunda şampiyonluk yaşayabilmek için önünde 8 maçı kalan Galatasaray'da diğer yandan transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılıların tek hedefi tüm mücadelelerden galip veya en az kayıpla ayrılarak Fenerbahçe'nin önünde bir kez daha kupaya uzanmak. Ayrıca hafta sonu da Süper Kupa finali var. İki alanda da ezeli rakibini geçmeyi arzu eden Aslan'da transfer konusu kötü bir gelişme ile sürüyor.

Galatasaray'ın geçen sezon AS Roma'dan kadrosuna kattığı ve geride kalan yaz transfer döneminde Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, beklentilerin altında kalan performansıyla herkesi şaşırtmıştı. İtalyan kanat oyuncusunun sezon sonunda kullanılması beklenen satın alma opsiyonunun da devreye girmeyecek olması Cimbom'u sıkıntıya soktu. 5 milyon euro kiralama bedeli, 22 milyon euro satın alma opsiyonu ve şarta bağlı olarak da 16 milyon euro civarındaki bir teklife olumlu yanıt veren sarı kırmızılılar 40 milyon euroya yakın bir paradan mahrum kalacak.

Durumu şu an belli olmayan ve Aston Villa ile sadece 2 gol sevinci yaşayan 24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde İtalya'da yeni bir şansı hak ettiğini söylemiş ve ülkesine döneceğinin sinyallerini vermişti.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.